Privaatsus - Top 10 Reisipakkumised

Privaatsus ja andmekaitse

Siit leiate infot isikuandmete töötluse, “küpsiste” kasutamise kohta ja reisi ostes isikuandmete info kasutamisest. Lisaks leiate inft sellest, kuidas säilitame isikuandmeid kui olete liitunud meie uudiskirja saajate nimekirja

 

Kui ostate reispaketi top10reisipakkumised veebilehelt, siis käsitletakse isikuandmeid isikuandmete kaitse seaduste kohaselt. Meie isikuandmete käsitlemine on kooskõlas kehtivate õigusaktidega. Uus andmekaitse seadus jõustub 25.5.2018

 

Top10reisipakkumised jätab seaduse piires õiguse muuudata, lisada või kustutada infot. 

Kasutades Top10reisipakkumised veebilehe teenuseid ja/või jälgida pakkumisi uudiskirja saajate hulgas olete nõustunud veebilehel kasutatavate andmekaitse seaduste käsitusega.

 

Reisi broneerimine

Kasutame broneerija poolt antud täisnime ja elektronposti reisidokumentide saatmiseks

Kui reisile on minemas mitu reisijat, siis saadame reisikinnituse, kus kogu reisi info koos broneerimisnumbritega, broneerija poolt etteantud elektronposti.

Kiiret reageerimist nõudvate olukordade, nagu näiteks lennumuudatustest teatamine, lendude tühistamisest teatamine või muudest samalaadsetest muudatustest teatamine, puhul vajatakse telefoni numbrit, läbi mille reisikorraldaja saab ühendust võtta reisi broneerijaga.

Top10reisipakkumiste veebi teenuste ja pakkumiste parandamiseks ja täiustamiseks kasutatakse vabatahtliku tagasiside vorme

 

Uudiskirja tellimine.

Uudiskirja tellijad saavad kiiresti ja mugavalt uued ning soodsad reisipakkumised otse elektronpostile. Uudiskirja tellijaks võib liituda Top10reisipakkumised veebilehel kasutatavat vormi, Travel Sales Consultancy poolt korraldatavate või koostööpartnerite/sponsoride poolt korraldatavate tarbijamängude kaudu, kus annate nõusoleku tarbijamängus osalemise tingimusena liituda uudiskirja tellijaks. Uudiskirjade tellimine on täiesti tasuta. Uudiskirja tellimust saate peatada uudiskirjas oleva spetsiaalse lingi kaudu

 

Uudiskirjade saatmise jaoks vajatakse elektronposti aadressi, mille registreerimisel küsitakse ka täisnimi, postiindeks ja telefoninumber. Täisnime kasutatakse isikule suunatud info edastamiseks. Postiindeksit kasutatakse paremaks reklaamisaajate sihtimiseks ning telefoni numbrit kasutatakse SMS reklaami saatmiseks

 

Säilitatavad isikuandmed

 

Kui ostate Top10reisipakkumised veebist reisi või siis liitute uudiskirja telijaks, siis kogutakse ja säilitatakse järgmised isikuandmed:

 

● Broneeringunumber, reisijate täisnimed, sünnniajd ja isikut tõendava dokumendi info

● Broneeringu tegemise päev

● Reisi sihtkoht, hotelliinfo ja reisi aeg

● Kellaaeg, millal on reis broneeritud

● Viimased muudatused, mis on tehtud broneeringus

● Brauseri interneti aadress (IP) kust telllimus tehtud

 

Uudiskirja tellijatel säilitame täisnime, elektronposti aadressi ja postiindeksi

 

Andmetekaitse seaduse teavitus

 

Soovime, et oleksite teadlikud sellest, et Teie isikuandmed on kaitstud kõiki seadusakte silmas pidades ja Teie isikuandmeid kasutatakse Top10reisipakkumised , mis kuulub Travel Sales Consultancy S.L, turundussõnumite väljasaatmiseks. Lisainfot ettevõtte kohta leiate siit lingist

 

Andmekaitse seaduse teavituse sisu

 

Registrihoidja on Travel Sales Consultancy S.L, kellele uulub kaubamärk Top10reisipakkumised (edaspidi “meie” või “Top10”), kes vastutab klientide andmete kogumisest ja säilitamisest. Võite alati võtta ühendust Travel Sales Consultancy S.L poole ükskõik mis küsimustes või siis kui soovite kasutada andmakaitse seadusest tulenevaid õigusi.

Kontaktinfo leiate allpoolt

 

Top10 kogub ja säilitab kõiki isikuandmeid vastavalt kehtivale andmekaiste seadusele. Ettevõttena soovime, et kliendid oleksid teavitatud kuidas andmekaitse seadusest tulenevalt klientide isikuandmeid käsitletakse. Sellest tulenevalt palume Teid tutvuda põhjalikult andmekaitseseadusega. Andmekaitse seaduse teavituses teavitame tarbijaid:

 

• Milliseid isikuandmeid kogume ja mille jaoks

• Millal ka kuidas saame jagada isikuandmeid Top10 siseselt ja muudele koostööpartneritele

• Kui pikalt säilitame isikuandmeid ja milleks

• Millised õigused klientidel on, kuidas saate kontrollida oma isikuandmeid ja kuidas neid uuendada

 

Oleme üritanud andmekaitse seaduse tõlgendust edastada võimalikult arusaadavalt. Kui teile jäävad segaseks mõisted, nagu registripidaja, erinevad isikuandmete rühmad, lugege allpool olevat kirjeldusi

 

Põhimõisted

 

● Isikuandmed: kõik elusoleva isiku andmed, nagu täisnimi, isikukood, broneeringu number, veebis idenfitseerimise andmed, - isikuandmed.

● Registripidaja: registripidaja on õiguslik seisund, kes saab üksi või koos muude registripidajatega, määratleda isikuandmete käsitluse korra

● Euroopa Liidu majanduspiirkoda (ETA): EU maad lisaks Norra, Islandi ja Liechtensteinile.

● Veebireklaam: Reklam ,mida saate/näete interneti kaudu

● Spetsiifilised sihtrühmad: rassiline või etniline päritolu, poliitilised vaated, usk, ametiühingusse kuulumised ja geneetiline teave, biomeetrilised isikutuvastamise andmed, terviseinfo ning seksuaalse orientatsiooni info.

● Caricom API Data: Mõned Kariibimere maad (Caricom) on sõlminud USA: ga lepingu, mille kohaselt reisijateregistri andmed, mida Caricom maad nõuavad ning piirivalve teenistuse poolt kasutatakse, saadetakse USA siseturvallisuse büroosse kasutusse. Täpsem lisainfo veebilehelt: http://www.caricomeapis.org/

● USA turvallisuse lennuinfo: Transportation Security Administration (TSA) eeldab, et loovutate om täisnime, sünniaja ja sooinfo turvalisuse eesmärgil sõeluuringuteks. Info saatma jätmine võib kaasa tuua ametivõimude poolt lendudele mittelubamise või siis sissepääsu keelu boarding-alale. 

Lisainfo leiate siit https://www.tsa.gov/.

 

Isikuandmete kogumine ja nende kasutamine

 

Kui registreerud uudiskirja tellijaks

 

Kui registreerud uudikirja tellijaks, siis võidakse koguda järgmisi isikuandmeid

• E-mail

• Postiindeks

• Telefoninumber, aadress ja interneti aadress

 

Kui registreerud kasutajaks

 

•  e-maili aadress, telefoni number, aadress ja sünniaeg

• Sisselogimise info, nagu kasutajatunnus ja salasõna

 

Kui kasutad MINU BRONEERINGUD alajaotust

•  Nimi

• E-post

• Broneeringu number, millega on ostetud reis kinnitatud

 

Kui seilate veebilehel või kasutate mobiiliversiooni

 

Saame Teile pakkuda parimaid pakkumisi kui kogu alltoodud isikuandmeid:

• Info sihtkohtade kohta läbi otsingutulemuste

• Info operatsioonisüsteemi ja brauseri kohta mida kasutate

• Info, millisele reklaamile reageerite (ka koostööpartnerite kodulehel)

• Info, kuidas/kus kasutate interneti teenuseid (IP aadress, võrgutunnudsed jms info)

• Info, mis puudutab soovituimaid reisisihtkohti ja harrastusi

 

Kui ostate toote/teenuse veebis

 

Võidakse vastavalt kogutud infole pakkuda Teile teatuid tooteid. Kui reisibroneeringutes on laste info, siis kogume ka nende infot

 

• Reisijate isiklik info, passi/ID kaardi info

• Reisiteenuste hulka kuuluv eriinfo, näiteks ravimite info või muud erivajaduste info - näiteks toitumise info, liikumispuue või muud piirangud

• Info ostude kohta nagu mida- , millal-, kust ostsid, kuidas ja millas maksid reisi eest. Meie ei säilita krediitkaardi numbreid

• Info brauseri kasutamise kohtaveebilehel ja mobiilversioonis

• Info, millal ja millist reklaami avasid

• Info, kuidas kasutad veebiteenuseid (IP aadress, brauser, võrgutunnud jne)

• Info, mis puudutab soovituimaid reisisihtkohti ja harrastusi

 

Kui võtate ühendust meiega või kui meie võtame ühendust Teiega, kui osalete tarbijamängudes ja kampaaniates, võidakse töödelda järgimisi isikuandmeid:

 

• Isikuandmed, mille annate meile, kui võtate ühendust meiega e-maili, sotsiaaalmeedia, ja telefoni teel. Kogume andmeid selleks, et saaksime Teiega vajadusel ühendust võtta.

• Info uudiskirjadest ja muudest elektroonilisi kamnaleid pidi saadetud infost, mille oleme Teile saatnud ja Teie olete selle avanud

• Info kliendiküsitlustest ja - uurimustest ja neist saadud tagasiside

• Kui helistate meile, saame koolituse eesmärgil salvestada kõnesid, millest me Teid kõne alguses Teid teavitame

• IP -aadress, mille kaudu võtsite ühendust

 

Muud isikuandmete kogumise allikad

 

• Saame kasutada isikuandmeid, mis on saadud koostööpartneritelt või siis spetsialiseeritud ettevõtetelt, kui info on vajalik pakkumiste haldamiseks ja saatmiseks, millest olete huvitatud 

• Isikuandmete jooksev uuendamine

• KIndlustusseltside info, mille esindajad võivad esitada 

• Saame kasutada turvakaamerate infot, GPS datat, fotode metadatad, IP aadresse, brauserite ja võrgu infot, mida on kogunud näiteks partnerite ettevõtted, lennujaamad ja muude ehituste läheduses

 

Muude isikute isikuandmed

 

• Kui teine isik kasutab tese reisija isikuandmeid reisi broneerimisel või võtab meiega muud moodi ühendust, siis kasutame neid isikuandmeid sellises ulatuses kui teine reisija seda võimaldab

• Kui annate meile teise reisija isikuandmed, siis peaksite olema kindlad, et selle teise isiku poolt, kelle andmeid edastatakse, on saadud luba. Teise isikuandmeid edastaja peab ka aru saama, kus neid andmeid saadakse kasutada

 

Kus kasutame kogutud isikuandmeid

 

Kasutame isikuandmeid järgmistel juhtudel:

 

Toodete teenuste pakkumisel

 

Meie poolt on käideldavad isikuandmed, mida saame kasutada klienditeenindusega seotud küsimustes, toodete/teenuste pakkumisel, hüvitiste vormistamisel jms sedalaadi küsimustes.

 

Kasutame isikuandmeid, et hallata ja täiustada tooteid/teenuseid, veebikeskkonda ja muid äritegevusega seotuid teenuseid

 

Jälgime, kuidas teenuseid kasutatakse,et saaksime kaitsta, ennetada ja tõrjuda pettused ja teenuste väärkasutamist. See aitab meile kaasa, et saaksite turvalistlt kasutada meie teenuseid

 

Võime kasutada isikuandmeid turuuuringutes, tootevaliku- ja teenuste parendamises.

 

Turvalisuse tagamiseks ja kuritegevuse vastu võitlemiseks

 

Saame kasuta turvakaameraid nendes kohtades ja situatsioonides, kus on meil luba kasutada töötajate turvalisuse tagamiseks. Lisaks kasutame CCTV pilte kuritegevuse ennetamiseks ja kriminaalasju puudutavates juhtumites. 

 

Teiega ühenduse võtmiseks

 

Kui võtate meiega ühendust e-posti, telefoni või sotsiaalmeedia kaudu, võime teie isikuandmeid kasutada klientide nõustamisel ja aitamisel

Peame teie isikuandmeid töötlema, et saaksime selliseid tarbijamänge(sh partnerite ja sponsoritega korraldatud kampaaniad ja tarbijamängud), millest soovite osaleda. Me peame näiteks isikuandmeid käitlema tarbijamängude võitja selgitamisel

 

Me võime kutsuda teid osalema meie endi ja koostöös meie partneritega koostatud küsitlustes ja erinevates turu-uuringutes.

 

Me ei müü isikuandmeid kolmandatele osapooltele

 

Turunduses kasutame isikuandmeid vastavalt teie tarbimisvajaduste

 

Me kasutame teie isiklikke andmeid, et luua turundusteateid ja pakkumisi mis on  suunata teie isikuandmete põhjal teie isiklikult.

 

Turundussõnumid

 

Soovime olla kindlad, et turundussõnumid (ka veebireklaam), mis puudutab meie ja meie partnerite teenuseid/tooteid, on teile huvipakkuvad

 

Et saaksime seda ellu viia, võime analüüsida isikuandmeid varasemate ostude teostamisel ja veebilehel otsingute infot. Me võime kasutada teie infot, et paremini mõista, millised tooted, teenused või teave võib teile huvi pakkuda. Nii võime paremini planeerida turundussõnumeid, mis oleksid teile meelepärased ja teile huvipakkuvamad. Kui teame teie tarbijaharjumisi, siis saame pakkuda Teid huvitavaid teenuseid/tooteid ning saate teile huvipakkuvamaid turundussõnumeid nende isikuandmete põhjal, mida kogume isikuandmete põhjal, mida kogume ostlemise, tarbijamängude kaudu veebilehel, mobiilirakenduste või muude kanalite kaudu

 

Saadame teile suurima heameelega teid huvitavaid pakkumisi ja uudiseid meie toodetest ja teenustest.

 

Saadame sõnumeid, et võtta teiega ühendust ja planeerida turunduskampaaniaid e-maili teel või siis bännerite näol.

 

Võime saata lisaks teid huvitavaid toodete/teenuste pakkumisi, mis on pakutavad meie koostööpartnerite poolt

 

Kui te ei soovi enam saada meie turundussõnumeid, siis saadame teile ikka reisiga seotuid sõnumeid ja infot, ka siis kui olete sihtkohas kohapeal. Näiteks broneeringu kinnitused, pooliku ostukorvi teavitus või siis õnnestunud ostu teavitus, tähtis info teenuste/toodete kohta ning muu reisi puudutav info, mida võime saata ka siis kui olete reisisihtkohas.

 

Turuuuring

 

Soovime saada tagasisidet, läbi mille saame parandada toodete/teenuste kvaliteeti. Sellejaoks me võime teiega ühendust võtta seoses turuuuringute sooviga. Teil on alati võimalus valida, kas osaleda turuuuringutes või mitte

 

Isikuandmete jagamine allhankijaille või koostööpartneritele

 

Pakkudes teile tooteid ja teenusied peame jagama isikuandmeid meie allhankijate ning koostööpartneritega. Need on lennufirmad, majutusasutused, transfeerteenuse pakkujad, ja IT teenusepakkujad. Jagame meie koostööpartneritega vaid meid isikuandmeid, mis on hädavajalikud teenuste pakkumiseks

 

Kui me jagame teie isikuandmeid allhankijaga, kes on isikuandmeid töötleb siis sõlmime alati isikuandmete töötlejaga vajalikud kokkulepped isikuandmete haldamise, säilitamise osas eeldusel, et isikuandmeid töödeldakse seadusi järgides.

Teeme koostööd vaid usaldusvääärsete ja hoolega valitud koostööpartneritega, kes saavad pakkuda turvaliselt parimaid teenuseid.

 

Selleks, et saksime pakkuda paremini sihitud infot ja teid huvitavaid pakkumisi, võime kaasata oma koostööpartnereid info kogumisel, turunduskampaaniates ja turuuuringutes. Seetõttu võime jagada mõningaid isikuandmeid oma koostööpartneritele

 

Me ei müü isikuandmeid kolmandatele isikutele

 

Isikuandmete jagamine ametiasutustega

 

Reisimise ajal võib olla teie isikuandmete loovutamine ja töötlemine ametiasutusrtele kohustuslik, nagu näiteks julgeoleku - ja terrorismivastase võitluse organid, toll või muud asjasse puutuvad ametiasutused

 

Mõned riigid võivad anda reisiloa vaid siis kui neile on edastatud nõutav isikuandmete info (Caricom API Data ja US Secure Flight Data). Isikuandmete edastamise info võib sõltuda riigist ja me soovitame teid et kontrollite nõudmisi, mille osas võime teid aidata ehkki meil pole selleks kohustust

 

Isikuandmete jagamine krediidiasutustega

 

Kui broneerite reisi või ostate toote/teenuse meie keskkonnast, siis võime jagada isikuandmeid krediidiasutuste ja isiku- ja krediidipettusi ennetavate asutuste/ettevõtetega. Lihtsamalt selgitades võime võrrelda teie andmeid nende asutuste/ettevõtete hallatavate andmetega

 

Võime lisaks teha päringuid, et saaksime kinnitada isiku õigsust. Selle mõte on kaitsta kliente identiteedivarguste ja muude isikuvastaste- ja rahapesu tõkestamise ning muude ebaseaduslike tegevuste eest

 

Infot, mida saame jagada nende ametiasutuste/teenusepakkujatega, on mńimi, aadress, reisiinfo. KUi me kahtlustame seaduserikkumist, võime looovutada info politseile.

 

Isikuandmete edastamine

 

Saame lisaks jagada isikuandmeid organisatsioonidele kui müüme või võõrandame mõne ettevõtten osaluse. Kui üleminek toimub, siis siirdatakse isikuandmed vastavassse organisatsiooni, kus võidakse kasutada isikuandmeid Andmekaitse seaduse kohaselt

 

Isikuandmete kaitse ja andmekaitse eest vastutav isik

 

On väga tähtis oma isiklikku teavet kaitsta ja hallata. Me töötame selle nimel, et kaitsta teie isikuandmeid juhusliku kaotsimineku, volitamata juurdepääsu ning - kasutamise, muutmise või avalikustamise eest.

 

Tuletame meelde, et andmete kaitse on ka  teist sõltuv. Näiteks kui oleme saatnud teile salasõna või broneerimise numbri, siis peate ise neid andmeid hoidma kaitstuna

 

Koolitame oma töötajaid paremini tundma ja orienteeruma Andmekaitse seadusega. Top10:l on andmekaitse eest vastutav isik, kellel on kogu vastutus isikuandmete haldamisest. Kui soovite ühendust võtta andmepkaitse eest vastutava töötajaga, võite jätta sõnumi elekrtonposti kaudu: registry@travelsales.eu

 

Isikuandmete edastamine väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP)

 

Teie isikuandmeid võib üle anda ja salvestada väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP), kui reisi või teenuse teenindamine seda vajab . Teie isikuandmeid võivad töödelda ka väljaspool EMPd asuvad organisatsioonid, kes tegutsevad meie või mõne meie alltöövõtja nimel.

 

Sellisel juhul loome teie isikuandmete jaoks asjakohase kaitse, tagamaks, et teie isiklikud andmed on endiselt piisavalt kaitstud ja töödeldavad vastavalt käesolevale eraelu puutumatusele. Need lepingute hulka kuuluvad muu hulgas nõutavad lepingutingimused, näiteks ELi komisjoni poolt heaks kiidetud standardlepingu klauslid ja muud asjakohased turvameetmed.

 

Andmete säilitamine

 

Me hoiame teie isikuandmeid ainult nii kaua, kui see on vajalik käesoleva privaatsuspoliitika eesmärkide täitmiseks, järgides selles valdkonnas parimaid tavasid, samuti olemasolevaid soovitusi ja juhiseid.

 

Isikuandmeid kasutatakse ainult käesolevas Andmekaitseseaduse puutumatuse teatises ja / või seadusjärgsete ja haldusnõuete kohaselt määratletud eesmärkidel. Seejärel eemaldame teie isikuandmed turvaliselt. Kuid samu isikuandmeid saab mitmes kohas erinevatel eesmärkidel kasutada. See tähendab, et me saame kustutada andmed ühest kohast, kui neid enam ei vajata, kuid andmeid saab samaaegselt hoida ka teises süsteemis, kus nende kasutuseesmärk ei ole aegunud.

 

Kui olete varem olnud meie klient, säilitame me isikliku teabe, mida peame võtma teiega turunduse eesmärgil, kui teil on meiega aktiivne kliendisuhe. Võite igal ajal teavitada meid sellest, et soovite keelduda meie turundussõnumite saamisest. Kui olete registreeritud uudiskirja tellijana, töötleme vajalikku teavet seni, kuni tühistate uudiskirja tellimise või teatate meile, et te enam ei soovi uudiskirja saada. Te saate igal ajal uudiskirja tellimuse kaudu tühistada uudiskirja lingi. Minu broneeringu lehel olevad üksikasjad säilivad seni, kuni teil on aktiivne kasutajaprofiili konto.

 

Selleks, et täita meie jaoks seaduslikud nõuded, näiteks kohtumenetluses, võib teatavat teavet säilitada vastavalt kohaldatavale aegumistähtajale. Kui meil on seadusjärgne kohustus teavet hoida, järgitakse kohaldatavate õigusaktidega nõutavaid andmete säilitamise tähtaegu.

 

Küpsised (cookies) ja sarnased tehnoloogiad

 

Küpsised on väikesed andmefailid, mis võimaldavad veebilehel võib koguda ja salvestada erinevaid andmeid oma lauaarvuti, sülearvuti või mobiiltelefoni, et kasutada meie saidi oleks lihtsam ja parem klientide kogemusi. Näiteks küpsised salvestavad ostukorvi sisu ja küpsisteta ei oleks võimalik ostu sooritada. Palun vaadake meie küpsise aruanne eraldi küpsise kohta.

 

Lingid teistele veebisaitidele

 

Meie veebisait või mobiilirakendused võivad sisaldada linke teiste ettevõtjate poolt hallatavatele veebisaitidele. Enne oma isikliku teabe sisestamist teise operaatori veebisaidile veenduge, et vveebileht on turvaline ja tutvuge põhjalikult saitide privaatsuseeskirjdega. Vastutus muude saitide eest kuulub teistele saitidele ja nende kasutajatele.

 

Teie õigused ja kontaktandmed

 

Nõusoleku tagasivõtmise õigus

Võite igal ajal oma nõusoleku selle Andmekaitseseaduse muudatuse pärast tühistada, võtke vaid meiega ühendust.

 

Õigus saada teavet

 

Saate oma veebisaidil oma konto ja reisikorralduse isiklikku teavet vaadata. Samuti on teil õigus nõuda teie isikuandmete koopiat. Päringud on tasuta.

 

Õigus isikuinfo parandadamisele, eemaldadamisele ja piiramisele

 

Kui mõni isikuandmete teave on vale, andke meile sellest teada. Võite igal ajal taotleda oma isikuandmete parandusi.

 

Võite alati paluda eemaldata teie isikuandmeid, kui nad ei teeni oma otstarvet, või kui isikuinfo kogunemine ja salvestamine põhineb teie nõusolekuta.

 

Teil on õigus, teatud tingimustel piirata isikuandmete töötlemist ja õigus igal ajal esitada vastuväiteid töötlemise teie isikuandmeid, kui töötlemine põhineb ülesande täitmiseks avalikes huvides või kaitseks või otseturustuseks saamise töötleja või kolmanda osapoole huve.

 

Me uuendame või kustutame teie isiklikud andmed, kui meil ei ole õigust neid mis tahes õigustatud ja õigustatud eesmärgil säilitada.

 

Andmete õiguste edastamisele

 

Kui tehniliselt võimalik, siis on õigus nõuda, teatavatel juhtudel ette kanda andmeid teise registripidajale, tingimusel et töötlemine põhineb teie nõusolekul või kui töötlemine on olnud vajalik lepingu täitmiseks.

Kontakt ja kaebused

Võite meiega ka ühendust võtta, kui teil on oma isikuandmete kogumise, salvestamise või kasutamise kohta kommentaare. Püüame lahendada kõik kaebused. Palun saatke oma taotlus või kaebus kirjalikult andmekaitse eest vastutavale Top10 töötajale.

Travel Sales Consultancy S.L, Calle Londres 4-4, Benalmadena 29630, Hispaania

E-post: registry@travelsales.eu

 

Isikuandmete töötlemise õiguslik alus

 

Teie isikuandmeid kogume ja kasutage ainult siis, kui on täidetud vähemalt üks järgmistest tingimustest

 

• Meil on teie nõusolek;

 

Näiteks: Kliendikonto

 

Annate meile oma nõusoleku teie isikuandmete töötlemiseks, kui loote oma broneeringuvalikule konto või loote ostukorvi

Pange tähele, isegi kui  teie isikuandmete töötlemisel lähtutakse teie nõusolekust, on teil õigus nõusolek tühistada igal ajal, ilma et see mõjutaks teie lepingulist nõusolekut. Samas kui te oma nõusoleku tühistate, ei pruugi me enam teile teatud teenuseid osutada.

 

• See on vajalik lepinguliselt kui me võtame teie nõusoleks vastu enne lepingu sõlmimist;

 

Näide: taotletusega nõustumine enne toodete ja teenuste pakkumist

 

Peame teie isikuandmeid töötlema, et saaksime hallata kontot või broneeringut, pakkuda teile tooteid ja teenuseid, mida soovite osta, ning aidata teil oma tellimusi ja vajadusel tagasimakseid teha.

 

• See on vajalik kui me peame täitma meie seadusjärgseid kohustusi;

 

Näide: isikuandmete jagamine ametiasutustega

Reisimise eesmärgil võivad teie isikuandmete avalikustamine ja töötlemine olla kohustuslik riiki sissesõidul, piirikontrollis, turvalisuse- ja terrorismivastases võitluses (nagu lähte- ja sihtkoha ametiasutused seda nõuavad).

 

• Kui on vaja kaitsta teie või teise reisijate spetsiifilisi isikuandmeid:

 

Näide: hädaolukorras

 

Kindlustusselts või nende esindaja ja meditsiinitöötajad võivad vahetada vajalikku isiklikku teavet ja konkreetset teavet isikuandmete rühma kohta.

 

• See on meie või mõne kolmanda isiku õigustatud huve kooskõlas, ega oma huvisid või oma õigust tõrjuda neid eeliseid.

 

Näide: Isikliku kogemuse loomine

 

Teenuse parandamiseks võime teie isiklikku teavet kasutada, et saaksime ennustada, millised muud tooted, teenused ja teave võivad teile huvi pakkuda. Nii saame suunata reklaami, et see muutuks teie jaoks asjakohasemaks ja huvitavamaks.

Näiteks kui me peame tegelema konkreetsete isikuandmete kategooriatega, näiteks juhul, kui me peame meditsiinilistel põhjustel oma meditsiinilisi andmeid arvestama, siis teeme seda ainult juhul, kui on täidetud üks või mitu järgmistest täiendavatest tingimustest. Näiteks kui teil on selgesõnaline nõusolek; on vaja kaitsta teie või teise isiku elulisi huve ja / või olete füüsiliselt või vaimselt suuteline oma nõusolekut andma; on vaja seaduslikku nõuet luua, esitada või kaitsta; või kui see on vajalik olulise avaliku huvi eesmärgil.

 

Muutused

 

Uus Andmekaitseseadus asendab kõik eelmised versioonid. Me võime aeg-ajalt värskendada privaatsusteatise, seega tutvuge alati selle lehe uusima versiooniga. Kui meie tehtud muudatused on olulised, teavitame teid sellistest muudatustest selle saidi allosas. Kui me arvame, et see on asjakohane, võime me teile teatada privaatsusteatise muudatustest elektroonilisel teatega.

 

Viimati uuendatud: 24. mai 2018 (originaalversioon)

 

Küpsised (Cookies)

 

Küpsis on väike tekstiüksus, mille veebisait, mida külastate, teie brauserisse saadab. See aitab veebisaidil pidada meeles teie külastuse andmeid, näiteks teie eelistatud keelt ja muid sätteid. See võib teie järgmist külastust hõlbustada ja saiti teile kasulikumaks muuta. Küpsistel on oluline roll. Ilma nendeta oleks veebi kasutamine ebamugavam kogemus. Kuna küpsiste põhiroll on saidi protsesside parandamine/võimaldamine, võib küpsiste keelamine takistada kasutajatel teatud veebisaitide kasutamist.

 

Alalised küpsised ja seansiküpsised

 

Küpsised võib jagada kahte rühma: alalised küpsised ja ajutine seansi küpsised. Alalised küpsised salvestavad faili kindlale ajaperioodile veebisaidi külastaja arvutile või mobiilseadmele. Püsiküpsistel on aegumiskuupäev. Pärast aegumiskuupäeva küpsis kustutatakse järgmisel, kui veebilehekülg külastaja naaseb küpsise loonud veebilehe, või kui külastaja tegelikult kustutada küpsise. Alalised küpsised võimaldavad veebiserveril jälgida, kas olete varem külastanud veebisaiti ja pakkuda teile paremat teenust. Mõned veebisaitide omanikud kasutavad küpsiseid, et piirata bännerreklaamide kordumist.

Seansi küpsised salvestatakse ajutiselt veebisaidi külastaja arvutisse. Seansi küpsised ei ole aegumiskuupäeva, kuid küpsis kaob, kui külastaja sulgeb oma veebibrauseri.

 

Küpsised Top10 veebisaidil

 

Me kasutame seansiküpsiseid, et saata õigeid veebilehti õigetele inimesele. Seda tehakse näiteks veebipõhise broneerimise seansitunnuse kaudu. Meie server saadab teie arvutile ühekordselt kasutatava seansiküpsise iga kord, kui kasutate meie veebisaiti. See funktsioon võimaldab teil kõiki andmeid igal ajal lehtede sirvimisel ümber kirjutada. Seansiküpsised võimaldavad ka teksti, mille sisestate avatud tekstiväljale, mällu salvestamiseks. Kui kasutate seansiküpsiseid, võime ka teie tuvastada, kui kasutate oma kliendikontot. Seanss-küpsised võimaldavad teil navigeerida meie veebisaidile ilma registreerimiseta. Me kasutame küpsiseid ainult selleks, et töötada tui.fi veebisaidil ja parandada meie veebisaitide kvaliteeti. Küpsised ei anna teile mingit teavet kasutajana ega viirusi teie arvutisse saata.

 

Keelake küpsised

 

Kui te ei taha, et me salvestada teie arvutisse küpsiseid või mobiiltelefoni, või kui soovite kustutada olemasolevaid küpsiseid, saate muuta seadeid veebibrauseri. Pange siiski tähele, et kui te blokeerite küpsised, ei pääse veebis ükskõik milliste funktsioonide juurde. Kui muudate oma meelt ja soovite küpsiseid lubada, saate igal ajal veebibrauseri seadeid muuta.

 

Kasutage allpool olevaid linke, et saada rohkem teavet erinevate brauseritega küpsiste keelamise kohta.

 

● Internet Explorer

● Firefox

● Chrome

● Opera

 

Kontakt

 

Kui soovite saada lisainfot küpsiste kohta, võtke palun ühendust telefoni teel (+ 358-9-23165780), posti teel (Travel Sales Consultancy SL, Calle Londres 4-4, 29630 Benalmadena, Hispaania) või e-posti teel (registry@travelsales.eu).

 

Küpsised ja Google'i reklaam

 

Me kasutame kolmandate isikute ettevõtted, nt. Google, et reklaame oma saidil. Need ettevõtted võivad kasutada teavet teie külastuste sellele ja teistele veebisaitidele (välja arvatud teie nimi, aadress, e-posti aadress või telefoninumber), et näidata teile reklaame huvitavaid tooteid ja teenuseid. Võimalikku teavet hoitakse küpsisfunktsioonides, mis võimaldavad reklaamidel sellel ja teistel veebilehtedel kuvada. Selle poliitika kohta lisateabe saamiseks ja valikute kohta teabe saamiseks, kui soovite keelata juurdepääs nendele ettevõtetele, klõpsake siin.